Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NK DWSA

16/09/2018

Op zondag 16 september organiseert de DWSA het NK DWSA. Dit is een eenmalige wedstrijd om het 15 jarig bestaan van de DWSA te vieren. Deze wedstrijd is dan ook gratis toegankelijk voor alle DWSA leden. De hele dag gratis schieten voor elk lid! Niet-leden die wettelijk toegestaan zijn om te schieten kunnen ook mee schieten. DWSA regels zijn wel van kracht, dat wil zeggen dat er alleen met DWSA toegestane wapens geschoten kan worden. Er zijn wanneer nodig in beperkte mate leenwapens beschikbaar, waar wel een vergoeding voor de munitie tegenover staat. 

De wedstrijd zal bestaan uit dames- en herenklassen, met onderscheid tussen zwartkruit en nitro. De disciplines die verschoten zullen worden zijn:

  • Repeteergeweer
  • Revolver 
  • Enkelschotsgeweer
  • Coachgun 
  • Combinatie

De beste serie telt, herkansingen zijn mogelijk zolang de tijd dit toelaat. Voor de combinatie is geen herkansing mogelijk! De besten binnen deze klassen en disciplines kunnen zich aan het eind van de dag Nederlands kampioen noemen! Let wel dat niet-leden buiten mededinging voor het Nederlands kampioenschap meedoen! 

Naast schieten zal er ook een barbecue georganiseerd worden, opgave hiervoor is wel verplicht in verband met inkopen doen. Deze barbecue is voor leden ook gratis! Niet leden betalen een luttele 5 euro. Opgave voor de barbecue gaat via deze link. Opgeven voor de barbecue is mogelijk tot 10 september.

Wij hopen op deze dag zo veel mogelijk leden en geïnteresseerde gastschutters te verwelkomen om er een gedenkwaardige dag van te maken.

Tot zondag 16 september!

-de DWSA

Gegevens

Datum:
16/09/2018
Evenement Categorie:

Locatie

Bussum
Zanderijweg 16
Bussum, 1403XV Nederland
+ Google Maps