Welkom op de nieuwe site van de DWSA

De oude site van de DWSA was sterk verouderd, daarom hebben we besloten een nieuwe te maken. Om iedereen een beetje wegwijs te maken in deze nieuwe site en de vernieuwde opzet, volgt hieronder een kleine handleiding.

Op de homepagina zie je de geplaatste berichten, dit zullen 99 van de 100 keer aankondigingen zijn voor aankomende evenementen. Wanneer je op een van deze berichten klikt staat daar een link in naar de kalender en kom je gelijk uit bij dat specifieke evenement.

Als je in het navigatiemenu (bovenaan de site) naar kalender gaat krijg je de hele kalender te zien (hier kun je kiezen voor verschillende weergave-opties). Als je hier op een evenement klikt kom je op dezelfde gedetailleerde pagina uit als hiervoor beschreven.

Alle berichten zijn onderverdeeld in categorieën, als je in het navigatiemenu op een van deze categorieën klikt laat de site alleen de berichten zien die daar binnen vallen, handig voor als je iets zoekt!
Om het zoeken nog handiger te maken zit er rechtsboven in het scherm een zoekfunctie (het vergrootglaasje).

Op de site kun je verdere informatie vinden (is nog “under construction”) over wat de DWSA is en wat we allemaal doen. Daarbij zit ook informatie over het verloop van DWSA en CAS (Cowboy Action Shooting) wedstrijden. Onder het kopje contact kun je zien hoe je met ons in contact kan komen. Meer informatie over lid worden van de DWSA? klik dan op het tabje “Lid worden”.

Je kan je op deze site ook registreren als gebruiker, dan kun je commentaren plaatsen bij berichten en vrienden worden met andere gebruikers. Je kunt dan ook (privé)berichten sturen naar andere gebruikers.

Als laatst hebben we nog de fotogalerij, hierin staan wat sfeerbeelden van zowel DWSA en CAS-wedstrijden in binnen- en buitenland als van westernweekenden.

Bij vragen of opmerkingen (alle tips zijn welkom!) graag een mail naar webmaster@dwsa.nl

 

Leave a Reply